charcoal

4K

ELEKTRONINEN SYTYTYS
HIILIGRILLI

Ruoanvalmistuksessa käsityönä tehtyä saviastiaa käyttävä neljätuhatvuotinen Kamado-perinne innoitti meidät suunnittelemaan 4K-grillin, joka arvostaa tuota ikivanhaa tekniikkaa ja yhdistää sen nykyajan muotoiluun ja älykkääseen teknologiaan.

charcoal

HUB II

SÄHKÖSYTYTTEINEN
PUUHIILIGRILLI

Nosta HUB II-grillillä kokemus uusiin korkeuksiin – siinä on nyt paistinvartaan automaattinen nosto- ja laskuohjaus, joka tekee hiiligrillauksesta vaivatonta.

charcoal

HUB™

ELEKTRONINEN SYTYTYS
HIILIGRILLI

Ei väliä sytytetäänkö se vain pihvejä varten, kokeillaanko jotain kunnianhimoisempaa vai käytetäänkö koko repertuaari mahtavaan varraskypsennykseen asti: HUB™ sopii täydellisesti ulkona perheen ja ystävien kanssa viihtymiseen.

charcoal

FUSION™

ELEKTRONINEN SYTYTYS
HIILIGRILLI METALLIJALUSTALLA

Olitpa sitten kokenut käyttäjä tai aloittelija, joka ei ole koskaan ennen käyttänyt hiiligrilliä, tulet varmasti ihastumaan FUSION™-grillimme selkeyteen ja tyylin. Hiilen ja sähkön innovatiivisesta yhdistelmästä nimensä saanut grilli hyödyntää molempien etuja - antaen Sinulle lyömättömän grillauskokemuksen.

charcoal

CUBE™

KANNETTAVA
HIILIGRILLI

Nyt voit nauttia aidosta puuhiiligrillauksesta missä vain, ilman sotkuja. Kannettava CUBE™ on valmistettu nimenomaan improvisoituja grilliretkiä ajatellen. CUBE, jossa on sisäänrakennettu, elintarvikehyväksytty säilytystila, bambuleikkuulauta ja posliiniemalitulipesä on helppo säilyttää, kasata, käyttää ja puhdistaa; ja sen kromikahvat pitävät säteilevän lämmön minimissä ja helpottavat liikuttamista ruoanlaiton aikana.

Scroll To Top