MEISTÄ

Grillisarja Everdure by Heston Blumenthal muuttaa tapasi grillata. Lopullisesti. Tiiviissä yhteistyössä insinöörien ja muotoilijoiden kanssa Heston ryhtyi täydellisen, nykyaikaisen grillin luomiseen. Tuloksen näet täällä. Sarjaan kuuluu sekä nopeasti käyttövalmiita hiiligrillejä että käteviä kaasugrillejä, jokaisen suunnitteluun syvennytty alusta alkaen. Kaikissa grillityypeissä yhdistyvät uusin teknologia estetiikkaan ja käyttömukavuuteen. Paneuduimme myös yksityiskohtiin, jotka antavat sinulle parhaan grillauskokemuksen.

ULKOKOKKAUSTA KAIKILLE AISTEILLE

Heston Blumenthal on yksi maailman tunnetuimmista kokeista. Hän on inspiroinut kokonaista hyvän ruoan ystävien sukupolvea kyvyllään tehdä ruoanlaitosta tapahtuma; seikkailu kaikille aisteille.

Hänen ravintolansa Englannin Berkshiressa, The Fat Duck, on saanut peräti 3 Michelin-tähteä. Heston itse on vastaanottanut kuningatar Elisabeth II:n kunniapalkinnon palveluksistaan brittiläisen gastronomian hyväksi.

Hestonin tapa tehdä ruokaa ei koskaan noudata kaavoja. Hän haastaa ja siirtää jatkuvasti kulinaarisia rajoja. Hän "leikkii ruoalla", ja tekee jokaisesta ateriasta spektaakkelin. Ruoanlaiton pitää olla epämuodollista, viihdyttävää ja loistavan herkullista. Yhteistyössä Everduren kanssa tämä englantilainen tähtikokki on nyt kehittänyt grillisarjan, joka tekee ruoanlaitosta ulkona kokemuksen kaikille aisteille.

fusion

Grillisarja on Michelinin arvoinen. Olen tuonut tuotteisiin kaikki suosikkitekniikkani, joten voit valmistaa ruokaa ulkona uudella tasolla.

signature

Esittelemme

TULEVAISUUDEN GRILLIT

Scroll To Top