TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Kiitos mielenkiinnostasi verkkosivustollamme ja tarjouksistamme verkkosivuillamme.
Henkilötietojesi suojaaminen (jäljempänä myös nimitystä "tiedot") on meille erittäin tärkeä asia. Seuraavaksi haluaisimme kertoa yksityiskohtaisesti siitä, minkä tyyppisiä tietoja kerättiin verkkosivustossamme käymällä ja hyödyntämällä verkko-tarjouksia ja miten voimme myöhemmin käsitellä tai käyttää näitä tietoja. Haluamme myös ilmoittaa sinulle mukana olevista teknisistä ja organisatorisista suojauksista.
Huomaa, että tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ajoittain uusien tekniikoiden ja / tai lainmuutosten vuoksi. Tuomme tämän huomionne asianmukaisesti. Tehdessään mitään muutoksia, me tietenkin ottakaamme kiinnostuksesi aina asianmukaisesti.

I. Tietosuojakäytäntö


1. Ohjain


Yksinohjain on SHRIRO Australia PTY LTD , Australiassa , täysin vastuussa . Edellä mainitun rekisterinpitäjän on määriteltävä käsittelyn tarkoitus ja keinot. Kaikki SHRIRO Australia PTY LTD: n Australiaan suuntautuva tiedonsiirto perustuu EU: n standardisopimusehtoihin. Partic ularissa vastaava ohjain suorittaa seuraavat toiminnot.
  • Tämän sivun toiminnasta vastaa Shriro Australia PTY LTD . Shriro Australia PTY LTD käyttää tätä tarkoitusta varten useita sopimusprosessoreita. Shriro Australia PTY LTD: lla on pääsy kaikkiin analyysitietoihin ja lokitiedostoihin. Oikeusperusta on 6 artiklan 1 kohta 1 kohta. f) GDPR.
  • Shriro Australia PTY LTD vastaa yleisestä yhteydenottopyynnöstä sekä takuuta ja takuuasiakirjoja koskevasta tiedustelusta. Shriro Australia PTY LTD: lla on pääsy kaikkiin tässä yhteydessä käsiteltyihin tietoihin. Tätä tarkoitusta varten Shriro Australia PTY LTD työllistää urakoitsijan.

2. Yhteystiedot Tietosuojavastaava


Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja Shriro Australia PTY LTD: n käsittelemistäsi tiedoista tai jos sinua on pyydetty ottamaan yhteyttä tähän käytäntöön, ota yhteyttä tietosuojastamme osoitteessa   privacy@shriro.com.au . Tämän sähköpostiosoitteen tietosuojavastaava toimittaa kaikki tiedustelut asianomaiselle toimistolle. Kun otat meihin yhteyttä postitse, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan .
Koska emme voi taata täydellistä tietoturvaa sähköpostin välityksellä, suosittelemme luottamuksellisten tietojen lähettämistä postitse.

3. Tietojen kerääminen ja käyttö


Tietosi keräämisen ja käytön laajuus ja tyyppi vaihtelevat siitä, ovatko vain verkkosivustollamme käytettävissä olevat tiedot, esimerkiksi nähdäksesi tarjouksemme tai käytätkö tarjottuja palveluitamme eli tuotetilauksia. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana ovat:
  • Jos saamme rekisteröidyn suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn, oikeusperusta on Art. 6 (1) Sentence 1 lit. a) EU: n yleinen tietosuojadirektiivi (GDPR).
  • Henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, johon rekisteröity on osapuolena, Art. 6 (1) Sentence 1 lit. b) GDPR toimii oikeusperustana. Tämä pätee myös prosessointimenettelyihin, jotka ovat välttämättömiä sopimuksen tekemistä varten.
  • Jos henkilötietojen käsittely on velvollinen täyttämään yhtiömme lakisääteiset velvoitteet, Art. 6 (1) Sentence 1 lit. c) GDPR toimii oikeusperustana.
  • Jos rekisteröidyn tai muun luonnollisen henkilön elintärkeät edut edellyttävät henkilötietojen käsittelyä, 6 artiklan 1 kohdan 1 luetelmakohta. d) GDPR toimii oikeusperustana.
  • Jos käsittely on välttämätöntä yrityksen tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun turvaamiseksi ja jos rekisteröidyn edut, perusoikeudet ja vapaudet eivät ylitä aiempaa etua, 6 (1) Sentence 1 lit. f) GDPR toimii jalostuksen oikeudellisena perustana.

a) Informatiivinen käyttö

Sivustomme tietojenkäsittelyssä sinun ei yleensä tarvitse antaa henkilökohtaisia ??tietoja aktiivisesti. Sen sijaan keräämme ja käytämme vain tietoja, jotka internetselaimesi lähettää automaattisesti meille, kuten:
  • Yksi verkkosivujemme päivämäärä ja kellonaika;
  • selaimesi tyyppi;
  • selainasetukset;
  • käyttöjärjestelmä;
  • viimeinen vierailemasi sivu;
  • lähetetyn datamäärän ja käyttöoikeustilan (tiedostonsiirto, tiedosto ei löydy jne.);
  • IP-osoitteen.

Keräämme ja käytämme näitä tietoja yksinomaan ei-henkilökohtaiseen muotoon, kun vierailemme tietotarkoituksessa. Tämä tehdään, jotta voit käyttää haettuja verkkosivustoja tilastollisiin tarkoituksiin ja parantaa verkkosivustoamme. Tallennamme IP-osoitteen vain vierailun keston ajan, jotta sivuston nouto ja käyttötarkoitus voidaan antaa tiedoksi. Seuraava analyysi suoritetaan vain seuraavien säännösten mukaisesti.
Edellä mainittujen tietojen käsittely on ehdottoman välttämätöntä web-sivun suorituskyvyn osalta. 6 (1) Sentence 1 lit. f) GDPR voidakseen näyttää verkkosivun oikein ja taata vakauden ja turvallisuuden.
Shriro Australia PTY LTD: llä on pääsy tässä osassa kuvattuihin tietojenkäsittelymenetelmiin. Tietojen lähettäminen Australialle on suojattu sopimusehdoilla ("EU-mallilausekkeet").

4. Tietojen / uutiskirjeen käyttö myynninedistämistarkoituksessa


Tietojasi käytetään vain myynninedistämistarkoituksessa nimenomaisella etukäteen annetulla suostumuksella. Käytämme tietojasi esittelemällä uusia tuotteita ja tapahtumia Shriro Australia PTY LTD: stä, joka on räätälöity etusi mukaiseksi . Tämä sisältää tietoja nykyisestä tai tulevasta tuotevalikoimasta (esim. BBQ- tuotteet , lisälaitteet, tarvikkeet, kulutushyödykkeet) sekä toiminnot ja tapahtumat, joihin osallistuu Shriro Australia PTY LTD (esimerkiksi seminaareja, messuja, kertaluonteisia tehtäviä). Tämä sisältää sekä digitaalisen mainonnan sähköpostitse että tulostusmateriaalina.
Voit tilata sähköpostiuutiskirjeemme d ouble o pt-in -ominaisuuden avulla. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiosoitteen määritettyyn sähköpostiosoitteeseen, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeen. Tämä tehdään klikkaamalla mukana toimitettua hyperlinkkiä. Jos hyperlinkin vahvistamista ei anneta 24 tunnin kuluessa, tietosi estetään ja poistetaan yhden kuukauden kuluttua. Meillä on myös oikeus säilyttää IP-osoitteet sekä rekisteröinti- ja vahvistusaikasi rekisteröinnin varmistamiseksi ja henkilötietojen mahdollisen väärinkäytön selventämiseksi.Oikeusperusta on Art. 6 (1) Sentence 1 lit. a) ja palaa. c) GDPR.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen   privacy@shriro.com.au   tai seuraamalla ohjeita myynninedistämisviestin lopussa.
Shriro Australia PTY LTD: llä on pääsy tässä osassa kuvattuihin tietojenkäsittelymenetelmiin. Tietojen toimittaminen Amerikan yhdysvaltoihin on suojattu sopimusehdoilla ("EU-mallilausekkeet").

5. Yhteydenottolomake / sähköpostitutkimukset


a) Yhteydenottolomake on suunniteltu niin, että voit helposti ottaa meihin yhteyttä. Tarvitsemme sinun nimesi ja sähköpostiosoitteesi käsittelemään ja antamaan tiedustelut. Vuoden lopulla poistamme vain informatiiviset tiedustelut käsittelyn jälkeen, eli ne eivät johda sopimukseen eivätkä sisällä mitään muuta sisältöä, joka on säilytettävä. Riippuen kyselyn sisällöstä, yhteydenottolomakkeessa olevat tiedot käsitellään teidän (oletetun) suostumuksen perusteella. 6 (1) Sentence 1 lit. a) GDPR tai asetuksen 6 (1) virke 1 litraa. b) GDPR, voimassa olevien sopimusvelvoitteiden tai sopimusneuvottelujen toteuttamisen osalta. Tuotteidemme valitusten käsittelyä varten tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, etu- ja sukunimesi, postiosoitteen, maa- ja grillituotetyypin.
b) Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Tiedustelusi sisällöstä riippuen sähköpostitse toimitetut tiedot käsitellään tämän artiklan mukaisen suostumuksen perusteella. 6 (1) Sentence 1 lit. a) GDPR tai asetuksen 6 (1) virke 1 litraa. b) GDPR, voimassa olevien sopimusvelvoitteiden tai sopimusneuvottelujen toteuttamisen osalta.
c) Shriro Australia PTY LTD ottaa vastuun yleisestä yhteydenottopyynnöstä sekä takuuta ja takuuasiakirjoja koskevasta tiedustelusta ja sopimuksen täytäntöönpanon edellyttämistä viestinnöistä. Shriro Australia PTY LTD: lla on pääsy kaikkiin tässä yhteydessä käsiteltyihin tietoihin. Tätä tarkoitusta vartenShriro Australia PTY LTD työllistää Euroopan unionissa toimivan urakoitsijan.
Koska emme voi taata täydellistä tietoturvaa sähköpostin välityksellä, suosittelemme luottamuksellisten tietojen lähettämistä postitse.

6. Prosessorit ja tietojen vastaanottajat


Joissakin tapauksissa käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia tietojenkäsittelyyn; nämä ovat sidottuja meidän ohjeita. Olemme huolellisesti valinneet ja tilanneet ne ja seurasivat säännöllisesti niiden suorituskykyä. Käyttöönotto perustuu tietojen käsittelyyn, 28 GDPR. Sopimusprosessorit eivät käsittele itsenäisesti mitään tietoja omiin tarkoituksiinsa.
Jotta voisimme käyttää tätä verkkosivustoa, käytämme hosting-palvelua, joka käsittelee verkkovierailuasiakkaidemme tai asiakkaidemme varastotietoja, yhteystietoja, sisältötietoja, sopimustietoja, käyttötietoja, metatietoja ja viestintää koskevia tietoja puolesta ja perustuu oikeutettuihin intresseihimme tehokkaan ja tämän verkkosivuston turvaaminen tämän artiklan nojalla. 6 (1) Sentence 1 lit. f), 28 GDPR.
Jos tietojen saatavuus on saatavissa Shriro Australia PTY LTD: lle , tietojen toimittaminen Amerikan yhdysvaltoihin on suojattu tavanomaisilla sopimuslausekkeilla ("EU-mallilausekkeet").

7. Säilytysaika


Poistamme käsittelemämme tiedot tai rajoitamme käsittelyä lakisääteisten säännösten mukaisesti erityisesti 17 ja 18 §: n mukaisesti. Jollei tässä tietosuojakäytännössä nimenomaisesti mainita, poistamme tallennetut tiedot heti kun niitä ei enää tarvita aiottuun tarkoitukseen. Tietoja säilytetään vasta, kun niitä ei ole enää tarkoituksenmukaisia, jos tämä on tarpeen muissa ja laillisesti sallituissa tarkoituksissa tai jos tiedot on säilytettävä lakisääteisten säilytysvelvoitteiden vuoksi. Näissä tapauksissa käsittely on rajoitettua, nimittäin. estetty ja sitä ei käsitellä muihin tarkoituksiin.

8. Oikeutesi


a) Käyttäjä voi vaatia seuraavat rekisterinpitäjän vastuuton oikeudellisten vaatimusten mukaisesti:
  • Oikeus saada rekisteröity (15 artikla GDPR);
  • Oikeus oikaisuun ja poistamiseen (16 artikla ja 17 artikla GDPR);
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä (18 artikla GDPR);
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen (20 artikla GDPR);
  • Oikeus vastustaa (artikla 21 GDPR).
b) Sinulla on myös oikeus tehdä tietosuojavaltuutetulle kantelu tietosuojasi käsittelemästä henkilötietojesi käsittelyä.

9. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille


Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin. Jos seuraat linkkiä jollekin näistä verkkosivustoista, huomaamme, että näillä tarjouksilla on omat tietosuojakäytännöt ja että emme ole ohjaimia näistä prosesseista . Tutustu jokaiseen tietosuojakäytäntöön ennen henkilötietojen luovuttamista kyseisille tarkastajille.

II. Evästeiden neuvonta


1. Evästeiden käyttö


Käytämme evästekniikkaa verkkosivujemme parantamiseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita web-palvelimemme lähettää selaimellesi, kun vierailet verkkosivuillamme ja tallennetaan tietokoneeseesi myöhempää hakua varten. Voit asettaa selaimesi sallimaan näiden evästeiden tai ei. Jos valitset, voit poistaa kokonaan evästeiden tallennuksen käytöstä tai sallia vain niiden tallentamisen tietyille verkkosivuille tai määrittää selaimesi selaimen lähettämään sinulle automaattisesti viestin heti, kun eväste asetetaan. sinun evästeesi lupaasi. Huomaa: jos haluat käyttää verkkosivustemme kaikkia ominaisuuksia, tietyistä evästeistä tarvitaan teknisiä syitä.
Evästeiden käyttö on oikeusperusta Art. 6 (1) Sentence 1 lit. f) GDPR.
a) Session evästeet

Käytämme niin kutsuttuja istunto-evästeitä (kutsutaan myös väliaikaisiksi evästeiksi) eli niitä, jotka tallennetaan yksinomaan jonkin verkkosivujemme käytön ajaksi. Näitä evästeitä käytetään jatkossakin tunnistamaan tietokoneesi vieraillessasi verkkosivustollamme siirtyessämme yhdestä verkkosivustosta toiseen ja määrittelemään vierailustesi loppuun.
Evästeet poistetaan heti, kun lopetat selaimen istunnon.
b) evästeiden seuranta ja kohdistaminen

Sivustomme käytämme myös käyttäjän käyttäytymisen seurantaa ja kohdistamista evästeisiin . Tätä tarkoitusta varten käytämme vain ns. First-Party-evästeitä, eli selaimesi ei salli niitä evästeitä muille verkkotunnuksille kuin verkkosivuillamme.
Näitä evästeitä käytetään seuraavissa palveluissa:
  • Sivunäkymä / Sivun näyttökerta - tämä analysoi kuinka usein verkkosivua käy.
  • Clickstream-analyysi - seurataan käyttäjän liikkuvuutta verkkosivulla (esim. Tapa, jolla käyttäjä pääsi tiettyyn tuotteeseen);
  • Mainosten näyttökerrat ja napsautussuunta - tämä analysoi, kuinka usein mainosbanner on näkyvissä ja napsautettu;
  • Hiiren liike ja lämpökuvakkeet - analysoi käyttäjän hiiren liikkumista ja seuraa erityisesti suuria määriä (ns. Heatmap).

aa ) Google Analyticsin käyttö, kaksoisnapsautus, uudelleenmarkkinointi

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc., Google Inc. ("Google"), web-analyysipalvelua. Evästeestä luodut verkkosivustosi tiedot lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Australiassa ja siellä säilytetään.
Huomaa: tällä verkkosivulla Google Analytics käyttää laajennuskoodia " anonymizeIp " varmistaakseen nimettömän IP-osoitteiden kokoelman (ns. IP-maskit). Aktivoimalla IP-osoitteen nimettömäksi nettisivuillamme, IP-osoite on, aikaisemmin lyhensi Google jäsenvaltioissa Euroopan unionin tai muiden sopimusvaltioiden tehdyn sopimuksen Euroopan talousalueen (ETA). Ainoastaan ??poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Yhdysvaltojen Googlen palvelimelle ja sen jälkeen lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja meidän puolestamme arvioidaksemme verkkosivuston käyttöä, keräämme raportteja verkkosivuaktiviteeteista ja tarjoamme verkkosivuston ylläpitäjälle muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivujen ja Internetin käyttöön. Selaimesi Google Analyticsin välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon.
Tämä verkkosivusto käyttää Google-uudelleenmarkkinointitunnisteita. Siksi evästeet tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Jos käytät myöhemmin Google-sivuja, bannereita ja tekstimainoksia näytetään käyttäjälle aiemman käyttäytymisen mukaan . Tiedot tallennetaan myös nimettömästi, joten käyttäjän identiteetistä ei voida tehdä johtopäätöksiä. Käyttäjä voi vastustaa uudelleenmarkkinointitoimintoa muuttamalla tai poistamalla uudelleenmarkkinointitunnisteet osoitteessa   http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ . Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi estää kolmannen osapuolen evästeiden käytön verkoston mainonta-aloitteesta   http://optout.networkadvertising.org/#/ .
Voit myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä verkkosivustosi (mukaan lukien IP-osoitetta) koskevien tietojen keräämistä ja käsittelyä sekä näiden tietojen käsittelyä Googlen kautta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin selaimen laajennuksen: ( http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = de   ).
Voit myös estää Google Analyticsia keräämästä tietoja napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Opt-out-eväste asetetaan estämään tulevien tietojen kerääminen, kun vierailet tätä verkkosivua.   Poista Google Analytics käytöstä
DoubleClick by Google ("DoubleClick") on Google Inc.:n palvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). DoubleClick käyttää evästeitä ja näyttää tärkeimmät mainokset. Google seuraa mainoksistasi, jotka olet nähnyt ja mitkä niistä olet itse katsonut. DoubleClick-evästeiden avulla Google ja sen mainosverkosto voivat näyttää mainoksia aiempien verkkosivujen vierailujen (tai jopa sovellusten) perusteella. Google lähettää evästeiden tuottamat tiedot Googlen palvelimelle analysointia ja tallennusta varten. Voit estää evästeiden tallentamisen asettamalla selaimesi ohjelmiston vastaavasti. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeiden tuottamia tietoja, jotka liittyvät web-sivusi käyttöön sekä näiden tietojen käsittelyyn.
Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta on osoitteessa:   http://www.google.com/analytics/terms/de.html   tai   http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html   .

bb ) Google AdWords

Tämä verkkosivusto käyttää Google AdWordsia, Google-analyysipalvelua ja myös tulosseurantaa osana Google AdWordsia. Google AdWords tallentaa tietokoneesi kiintolevylle tulosseurannan evästeen ("konversiopaketti"), kun napsautat Googlen asettamaa mainosta. Nämä evästeet vanhentuvat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos vierailet verkkosivustollamme tietyillä sivuilla, Google ja Shriro Australia PTY LTD voivat tunnistaa, että olet napsauttanut mainosta ja lähetetty tälle sivulle.
Muuntokertoimien avulla saatuja tietoja käytetään tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka käyttävät tulosseurantaa. Nämä tilastot kertovat meille käyttäjille, jotka napsauttivat Google-mainosta ja katselivat verkkosivua, jossa on tulosseurannan tunniste.
Lisätietoja Google AdWordsin käyttöehdoista ja tietosuojasta on osoitteessa:   http://www.google.de/policies/technologies/ads/ .

cc ) Facebook Pixel

Kun käytät verkkosivuamme, sijoitamme tietokoneesi Facebook Inc.: n sosiaalisen verkoston, 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook") kävijätoiminto-pikselin. Näin voimme seurata käyttäytymistämme, kun napsautat Facebook-mainosta ja ohjataan sitten Web-sivullemme. Palvelu auttaa analysoimaan ja arvioimaan Facebook-mainosten tehokkuutta optimoimaan tulevat mainostustoimet. Tiedot pysyvät täysin anonyymina meille, eikä niitä voida jäljittää asianomaiselle henkilölle. Facebook tallentaa ja käsittelee tiedot ja muodostaa yhteyden tietojen ja käyttäjän Facebook-profiilin välille. Lisätietoja Facebookin tietojenkäsittelystä on osoitteessa:   https://www.facebook.com/about/privacy/
Jos haluat vastustaa tätä menettelyä, napsauta tästä: [opt-out link] esim   http://optout.aboutads.info/#/
Tietoja laitteesta
  • IP-osoite - ennen tallennusta IP-osoite on anonyymi asettamalla viimeinen oktetti nollaan henkilökohtaisen tunnistuksen estämiseksi. IP-osoitteen ensimmäiset kolme oktetta paljastavat vain käyttäjän maantieteellisen alueen;
  • Sähköpostiosoitteesi, mukaan lukien etu- ja sukunimesi, jos olet tehnyt sen saataville verkkosivustollamme.
  • Laitteen näytön koko;
  • Laitteen tyyppi ja selaintiedot;
  • Maantieteellinen sijainti (vain maa);
  • Haluttu kieli web-sivun näyttämiseksi.

2. Sosiaalisen median laajennukset


Sivustomme hyödyntää Facebookin sosiaalisia laajennuksia ("plug-ins"). Lisätietoja laajennuksista ja niiden ulkoasusta on osoitteessa:   http://developers.facebook.com/plugins   .
Tietojesi suojaamiseksi olemme tietoisesti päättäneet käyttää suoraan sosiaalisten verkostojen laajennuksia verkkosivuillamme. Käytämme sen sijaan ns. Shariff-ratkaisua. Shariffin avulla voit päättää itse, milloin ja milloin tiedot lähetetään asianomaisille sosiaalisen verkoston tarjoajille. Siksi, kun vierailet verkkosivuillamme, tietoja ei lähetetä automaattisesti sosiaalisille verkostoille. Vain kun napsautat aktiivisesti kyseistä painiketta, Internet-selaimesi muodostaa yhteyden asianomaisiin sosiaalisen verkkopalvelimiin eli klikkaamalla sopivaa painiketta (esim. "Like") suostut Internet-selaimellesi muodostamaan yhteyden palvelimelle asiaankuuluva sosiaalinen verkosto ja välittää käyttötietoja asianomaiselle sosiaalisen verkon tarjoajalle.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä palveluntarjoajien oikeudet ja oikeudet kuuluvat palveluntarjoajien tietosuojailmoitukseen (Facebook:   http://www.facebook.com/policy.php ).

a) YouTube

Sivustomme sisältää YouTube-videoita. Tätä ominaisuutta ovat YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube-videot tallennetaan osoitteessa http://www.youtube.com ja niitä voi pelata suoraan verkkosivustollamme. Kehittyneet tietosuoja- asetukset mahdollistavat videon upottamisen. Kun toistat näitä videoita, YouTuben evästeet ja DoubleClick-evästeet tallennetaan tietokoneeseen ja voivat lähettää tietoja YouTuben operaattoriksi Google Inc.:lle, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Kun YouTubessa tallennettuja videoita toistetaan, ainakin seuraavat tiedot lähetetään Google Inc.:lle YouTube-operaattorina ja DoubleClick-verkon operaattorina: IP-osoite ja eväste, vierailun kohteena olevan verkkosivun osoite, järjestelmän päivämäärä ja kellonaika, selaimen tunnus. Nämä tiedot välitetään riippumatta siitä, onko sinulla Google-tili, johon olet kirjautunut sisään. Kun olet kirjautunut sisään, Google voi yhdistää nämä tiedot suoraan tilillesi. Jos et halua liittyä profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen videon toistopainikkeen aktivointia.
YouTube tai Google Inc. tallentaa nämä tiedot käyttäjäprofiileiksi ja voivat käyttää sitä mainontatarkoituksiin, markkinatutkimukseen ja / tai verkkosivujensa mukautettuun suunnitteluun. Tällainen analyysi (myös rekisteröimättömiä käyttäjiä varten) suoritetaan erityisesti räätälöidyn mainonnan tarjoamiseksi ja muille käyttäjille tiedottamisesta toiminnoistamme verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista ja käyttää tätä oikeutta sinun on otettava yhteyttä Googlelle, YouTube-operaattorille.
Lisätietoja YouTuben tiedonkeruun ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta lue tietosuojakäytäntö. Lisätietoja yksityisyyteen liittyvistä oikeuksista ja asetusvaihtoehdoista on osoitteessa:   https://www.google.de/intl/de/policies/privacy . Google käsittelee myös henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan,   https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework .

b) Twitter-plug-in

Sivustomme sisältävät Twitter-palvelun ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet ovat saatavana mm. Twitter Inc.:ltä, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Käyttämällä Twitterä ja "retweet" -ominaisuutta vierailemasi web-sivut linkitetään Twitter-tilillesi ja paljastetaan muille käyttäjille. Tiedot lähetetään myös Twitterille. Huomaa: Web-sivujen tarjoajana me emme ole tietoisia lähetetyn datan sisällöstä tai sen käytöstä Twitterissä. Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytännössä osoitteessa:   https://twitter.com/privacy .
Voit muuttaa Twitter-tietosuoja-asetuksiasi tilisi asetuksissa osoitteessa   https://twitter.com/account/settings .

c) Pinterest

Sivustomme hyödyntää Pinterest Inc.:n ylläpitämän Pinterest-sosiaalisen verkon sosiaalisia laajennuksia, 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA ("Pinterest").
Kun käytät tällaista plug-inia sisältävän verkkosivun, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Pinterest-palvelimiin. Plug-in lähettää protokollatiedot Pinterest-palvelimelle Yhdysvalloissa. Tämä lokitieto voi sisältää IP-osoitteen, vierailemasi verkkosivun osoitteet, mukaan lukien Pinterest-ominaisuudet, selaintyyppi ja asetukset, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, Pinterestin käytön ja evästeiden käytön.
Lisätietoja Pinterestin tietojen tarkoituksesta, laajuudesta, jatkokäsittelystä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja yksityisyyden suojaamisesta on Pinterestin tietosuojailmoituksessa:   https://about.pinterest.com/de/privacy-policy .

d) Vimeo.com

Voimme yhdistää palveluntarjoajan Vimeo Inc: n "Vimeo" -alustan videot. Huomio: Lakiasiainosasto, 555 West 18th Street New York, New York 10011, Yhdysvallat. Löydät tietosuojapolitiikan osoitteessa   https://vimeo.com/privacy .
Huomaa, että Vimeo voi käyttää Google Analyticsia ja katso tietosuojakäytäntöä osoitteessa   https://www.google.com/policies/privacy   ja optimointiasetukset Google Analyticsissa osoitteessa   http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en   tai Googlen tietojenkäyttöasetuksia markkinointitarkoituksiin osoitteessa   https://adssettings.google.com/ .

3. Sekalaiset


a) Google-kartat

Käytämme Google Mapsia verkkosivustollamme. Tätä palvelua tarjoaa Google LLC ("Google"), Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Tarjoukseen voit katsella interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivuillamme.
Erityisesti seuraavat tiedot siirretään Googlelle: sijaintisi, laitteen tiedot, IP- osoitteen ja evästeiden tiedot. Lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja sen käsittelystä plug-in-palveluntarjoajalta löytyy palveluntarjoajan tietosuojakäytännöstä. Sieltä löydät myös lisätietoa oikeuksistasi tässä suhteessa ja asetat vaihtoehtoja yksityisyyden suojaamiseksi:   http://www.google.de/intl/de/policies/privacy . Google käsittelee myös henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU: n ja Yhdysvaltojen tietosuojakilpailun,   https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework .

III. Tietoturva


Sovellamme myös teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojellaksemme henkilökohtaisia ??tietoja, jotka on kerätty erityisesti vahingossa tapahtuvan tai tahallisen manipuloinnin, menettämisen, tuhoamisen tai luvattomien henkilöiden hyökkäyksen estämiseksi. Turvallisuustoimenpiteitämme kehitetään jatkuvasti teknisen kehityksen mukaisesti.

Scroll To Top